Smart hyllsystem för dina glas

Snygga vinglas ska inte stå i köksskåpet tillsammans med allsköns andra glas. De ska du stolt visa upp tycker vi. Många väljer att använda till exempel vitrinskåp för de finare glasen vilket är en bra lösning.

Men tänk lite utanför boxen och sätt dem till exempel på en snygg vägghylla. Som vinentusiast så har du säkerligen valt ut fina och speciella glas till dina vinprovningar. Då ska du inte gömma dem i ett skåp utan gör dem istället till en inredningsdetalj.

Gör dina glas till mittpunkten på väggen

Du kan antingen köpa hyllplan och konsoler som matchar din existerande inredning. Men du kan även mixa och matcha för att göra hyllorna mer unika. Tänk också på andra saker du kan sätta på hyllorna tillsammans med glasen. Till exempel krukväxter och fotografier.

Ett tips är att rama in foton från dina vinresor och ställa dem på hyllorna bakom glasen. Eller ställ exempelvis souvenirer från olika vinländer på samma hyllor som vinglasen för att ge en internationell känsla.

Det är inte svårt att hitta snygga hyllor nu när så mycket finns att köpa på nätet. Ta en titt online och bli inspirerad av utbudet. Vi lovar att du blir nöjd!

Detta inlägg postades i Tips den av .